TikTok workshop vállalkozóknak​

A TikTok már nem csak a kis tinik játékszere. Valós konverziót lehet rajta elérni, üzleti kapcsolatokra lehet szert tenni, és növelheted a hitelességedet. Tudj meg mindent a platformról az alapoktól kezdve a stratégia tartalomgyártásig! 

Üzleti fókusz

Márkaépítés

Trend
figyelés

Stratégia
elemzés

Ügyfélszerzés

Neked ajánlom, ha

 • Megismernéd a Tiktok sajátos világát
 • Érdekel, mik a legújabb trendek, és hogyan szabd a vállalkozásodra
 • Elakadtál a videókészítésben
 • Túl pörgösnek érzed a tempót, és úgy érzed, nem tudsz lépést tartani
 • Szeretnél profi szinten belevágni az üzleti Tiktok készítésébe

Ha érdekel a TikTok workshop, lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Vállalkozásfejlesztés Tiktokon

@vallalkozasfejlesztes Bár nem egyszerű követni, mégis van hatása valódi eladásokban mérve is 👏 #kisvallalkozo #tippek#ertekesites #enmarka ♬ Drilla - liverpoolfans.com
@vallalkozasfejlesztes Reply to @slobberyheadbangers fontos a TikTok etikett bizony 😍 #tiktok #vallalkozas #szoveg ♬ original sound - vallalkozasfejlesztes

Ismerj meg minket!

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság és a Vállalkozásfejlesztés alapítója

Szalai Brigitta

Online marketinges és SEO szakértő

Rólunk

Az elmúlt két évben folyamatosan teszteltem a TikTokot, mint kisvállalkozó, és szeretnék még több, jófej vállalkozót a TikTokra. 🙂

Folyamatosan figyelem, hogy a trendek használata során hogyan változik egy márkáról alkotott véleményt, egy TikTok videó hatására mennyi ügyfelet vonz be egy márka, vagy mennyi vásárlás történik a webáruházban. Bár nagyon szórakoztató a TikTok, a nap végén a márkaépítésben, követőszámban, és forintban mérjük a TikTok oldalunk és videóink sikerét. Ebből a szempontból nézve pedig ez a platform organikus elérése és ügyfélszerzése hátborzongatóan izgalmas.
Az elmúlt hónapokban számos vállalkozó keresett meg, hogy megtanuljon hatékonyan Tiktok videókat készíteni, hiszen nem feltétlenül van időnk, hogy csak bohóckodjunk. Stratégiát kell építeni, és céltudatosnak kell lenni, miközben persze élvezzük a folyamatot.

Social media menedzser (is) vagyok. Bár marketinges szemmel vágtam bele a Tiktokba 2020 májusában, hamar rá kellett jönnöm, hogy ez több, mint egy közösségi média platform.

Rengeteget kísérleteztem az elmúlt években: trendekkel, hashtagekkel, vágásokkal, különböző tartalmakkal, poénokkal.

Hamar rájöttem, hogy mi kell ahhoz, hogy virális videót gyárts, mi ösztönzi az embereket egy komment megírására, vagy mikor osztják meg több ezren a videókat.

Ha nincs időd két évig videókat nézegetni Tiktokon (megtettem helyetted!), akkor mindenképp gyere el a workshop-ra. Szeretném megosztani veled a tudásomat, hogy közönség helyett olyan közösséget építs magad köré, akik szívesen vásárolnak tőled.

Így segítünk a vállalkozásod megerősítésében

Workshop előtt

 • Küldj egy bemutatkozó emailt a szandra@vallalkozasfejlesztes.net címre, hogy megismerjünk! 🙂 Kérlek küldd el a social média platformjaidat, és egy rövid bemutatását a vállalkozásodnak. Szeretnénk jobban megismerni, hogy személyre szabott javaslatokkal is készüljünk!
 • Hozd létre (ha még nincs) a TikTok fiókodat, és küldd el a linkjét a bemutatkozóddal együtt. 
 • Ha még nem tetted meg, tölts el 1-2 órát TikTokon, hogy felmérd a terepet. Figyelem: függőséget okozhat 🙂
 • Kérlek, hogy a workshopra úgy gyere, hogy videózni fogunk, amiket utána fel is töltünk a platformra, tehát élesben fogjuk csinálni, hiszen csak úgy tudjuk megtanulni, és igazán kihasználni a platform előnyeit, hogy meg is osztjuk a videókat.
 • A workshop előtt mindenkinek a SM platformjából fel fogunk készülni, hogy a workshopra konkrét trend- és videóötleteket hozzunk neked márkaspecifikusan.

Mit tanulsz a workshopon?

 1. Az alapokkal kezdjük: mire jó, milyen funkciók vannak, hogyan kell használni – megalkotunk egy teljes videót az elejétől a végéig (plusz utánkövetés)
 2. Bemutatjuk a különböző trendek előnyeit és hátrányait
 3. Trendfigyelés, zeneválasztás
 4. TikTok stratégiaalkotás saját márkára
 5. TikTok fajták váltakozása specifikusan a te platformodra
 6. 2-3 videó gyártása és elemzése
 7. Trollkezelés, komment
 8. Üzleti TikTok protokoll – avagy hogyan kellene viselkedni a TikTokon üzleti partnerként és potenciális TikTok pajtiként

Helyszín

Kívül Belül Boldogság Bemutatóterem

1068, Budapest 

Szófia utca 18.

Keresd a Kívül Belül Boldogság üvegajtót!

Ha érdekel a TikTok workshop, lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Időpont

Általában havonta 1x rendezünk workshopot, amit a FB eseményeknél meg is tudsz tekinteni, de ha van egy kis közösséged, amit össze tudsz szervezni, szívesen tartunk nektek külön workshopot is, megbeszélt időpontra 🙂

Workshop időpontok 2023-ban:

 • 2023.01.27.
 • 2023.02.28.
 • 2023.03.28.

Keresd a Kívül Belül Boldogság üvegajtót!

Ha érdekel a TikTok workshop, lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Ár

Az egész napos offline TikTok workshop ára: 55.000 ft + ÁFA

tiktok tanácsadás

Rólunk

Kisvállalkozások számára kínálunk elérhető áron változatos témában önfejlesztő kurzust, Tiktokban való fejlődést, illetve egy offline teret szolgáltatásoknak, tréningeknek.

Ha érdekel a TikTok workshop, lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Esettanulmányok

2 év
30.000 követő 789.3K like

6 hónap alatt

40.000 követő
1.2 m like

2 hónap

4.200 követő
22K like

1 hónap

14.100 követő
104.7K like