tiktok trendek nyomában

TikTok trendek nyomában: Hogyan találjuk meg a legnépszerűbb trendeket, és hogyan tegyük magunkévá?

TikTok trendek vagy “eredeti” tartalom? @Brigosz Brigivel mindig ezen szoktunk diskurálni a TikTok workshopokon, hiszen míg Brigi inkább az eredeti, vicces tartalmak fele húz, én imádom a jó TikTok trendek hullámát kihasználni. De talán valahogy a kettő egyensúlyában van a nyerő formula. 

A TikTok trendek használatával nagyobb nyilvánosságra tehetünk szert, viszont az is igaz, hogy azonnal lépnünk kell. Túl későn csatlakozva már lehet, hogy nem azt az eredményt kaptuk, mint amit vártunk volna. Éppen ezért a @vallalkozasfejlesztes TikTok oldallal megpróbálok trendfigyelés videókkal segíteni meglovagolni a kisvállalkozókat is érintő trendeket, így könnyű, érthető formában, azonnali megoldást nyújtani ahelyett, hogy órákat böngésznénk a TikTok videókat, mire találunk 1-1 jó TikTok trendet…

tiktok trendek

TikTok trendek hogyan segítik vállalkozásunk előmenetelét?

A TikTok algoritmusa egyszerűen fantasztikus! Analizálja a mosolyunkat, hogy mi van mögöttünk, 1-1 # használat alapján bekategorizálja a videóinkat, hogy mégis kinek is mutassa meg, ki is élvezné igazán a tartalmainkat. Így amikor meglovagoljuk a TikTok trendek adta lehetőségeket, az algoritmus azonnal tudja, gondolkodás nélkül, hogy mire is számíthatnak tőlünk. Így könnyebben, gyorsabban ki is tudja küldeni a videónkat, és könnyebben be is talál.

És mielőtt felmerülne benned; nem, nem csupán azok a trendek vannak, amik a vállalkozásunk számára nem méltóak, bonyolult táncikálások, vagy “parasztos” beszólások. Vannak igazán szuperek, amikkel nemhogy nem sértjük a vállalkozásunk imázsát, hanem hozzá is teszünk – segítünk a termékeinket, szolgáltatásunkat egy TikTok közönség által időszakosan felkapott színészi teljesítménybe beilleszteni. Néha tátogni, vagy táncolni sem kell!

Mindenkinek azonban nem való minden TikTok trend. Sőt! Ezt is, mint minden mást, meg kell válogatni. Egészen odáig megyek, hogy elismerem: nem minden TikTok profilhoz illik a TikTok trendek megvalósítása. Ezt is, mint minden mást, tapasztalni kell a TikTokon. Nincs egy jó módszer!

Mi kell ahhoz, hogy megtaláljuk a TikTok trendek krémjét? 

Egyrészt kövesd be a @vallalkozasfejlesztes TikTok oldalt 😉 hiszen heti rendszerességgel töltök fel TikTok trendekkel kapcsolatos figyelemfelhívó videókat, és egy nagyon cuki, összetartó kisvállalkozói közönség alakult ki, akik nemcsak, hogy támogatják egymást, de sokat tanulnak egymástól is.

Ha nagyon ráérsz, érdemes csinálni egy “random ”, magán TikTok fiókot zero interakcióval. Ha nem állítjuk be az érdeklődési körünket, és nem kedvelünk be semmit, akkor a niche videókat fogja feldobni, amik a legjobban mennek. Nincs manipulálva az algoritmus. Viszont ahogy elkezdesz interakcióba lépni a platformmal ott is, elég hamar vége lesz ennek a lehetőségnek is 😉 

Sok kisvállalkozó jön el a TikTok workshopra, hogy ő “nem szereti/nem érti” a TikTokot. Hogyan lehet úgy TikTokozni, hogy közben nem TikTokozik? 😛 Nos, sehogy! Valamennyit mindenképpen kell, hiszen folyamatosan változik a TikTok, plusz az sem árt, ha más Tiktok oldalak alá kommentelsz – így “használnod” kell ahhoz, hogy megérts.

TikTok trendek – mikor, hogyan, melyik?

Ha elkezded használni a TikTokot rájössz, hogy nem egy bonyolult platform. Organikus elérésekben jelenleg verhetetlen. Élvezeti faktora (szerintem) messze túlszárnyal bármelyik másik SM platformot. Az, hogy szükséged van-e a TikTok trendek hullámjának időszakos meglovagolására, az a te lazaságodtól, témádtól, és videók jellegétől is függ. 

1000 követőszám alatt a TikTok workshopot szoktuk javasolni, mert ott a stratégiaépítésen túl erősen technikai részletekbe is belemegyünk, 1000 követőszám felett pedig a TikTok tanácsadás során tudunk segítni a kisvállalkozóknak, hogy még tudatosabbak és hatékonyabbak lehessenek a TikTokozásban – egy szóval legyen célja a TikTokozásnak ;)a

Szolgáltatásaink

TikTok tanácsadás

Gyors TikTok tippek, hogy fellendítsd a vállalkozásod

TikTok tartalomgyártás

Helyetted találjuk ki, vesszük fel és vágjuk meg a TikTok videókat

TikTok workshop

Egész napos intenzív workshop a tanulni vágyóknak

TikTok mentoráció

Személyre szabott mentoráció kezdőknek, haladóknak