TikTok tartalomgyártás

Tűnj ki a TikTok videóiddal!

Nem tudod, hogy milyen tartalmat készíts a vállalkozásodnak? Vagy éppen nincs inspirációd és egy kis löketre van szükséged a videók gyártásában? 

TIKTOK TARTALOMGYÁRTÁS | TIKTOK AID VÁLLALKOZÓKNAK

Pörgesd fel a nézettséget új videóötletekkel

Belefognál a TikTokba, de fogalmad sincs arról, hogy hogyan kell egy videót felvenni vagy megszerkeszteni? A TikTok a valaha volt egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform, amely lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy pár perces vagy másodperces videóban bemutathassák terméküket, szolgáltatásukat. A TikTok kiváló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy népszerűsítsd ezeket, és a híred eljusson akár több 10.000 emberhez. Mi pedig segítünk Neked abban, hogy a TikTok videóid reprezentálják azt, amit Te és a márkád képvisel! 

Ötletek a TikTok videókhoz

A tartalomgyártás része az ötletelés is! Ha éppen kifogytál a kreatív témákból, mi segítünk, hogy az kellőképpen fellendítse a vállalkozásodat!

Videók forgatása, editálása

Kezdő vagy még a TikTok videók forgatásában és szerkesztésében? Nem tudod milyen filtereket, effekteket, zenéket és hangokat használj? A legjobb tippekkel fogunk ellátni a videók terén, és még helyetted meg is csináljuk! 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Elérjük, hogy TikTokodon erőteljes, eredeti tartalmakat hozhass létre, kifejezetten a Te vállalkozásodra

szabva! A TikTok videók készítésének folyamatát elvégezzük helyetted, hogy Neked ne kelljen!

Úgy gondolod, hogy már jelen vagy elég közösségi média platformon? Ez akár igaz is lehet, azonban egy TikTok fiók létrehozása hosszú távú befektetés lesz vállalkozásod szempontjából. Nagyon sok céget úgy ismernek meg a felhasználók, hogy TikTokon követve az aktuális trendeket, kreatív és egyedi módon, videókkal mutatják be vállalkozásukat. A TikTok az egyik legjobb eszköz ehhez 2022-ben, mert a márkád videóközpontú megközelítésével a lehető legrelevánsabb és legmegfelelőbb módon tudod elmesélni történetedet.

Tökéletes tartalom TikTokra

Tartalomstratégia meghatározása

Első lépésként kitaláljuk, hogy mire van szüksége a vállalkozásodnak. Mik azok a tartalmak, amelyeket szívesen fogyasztanának a nézők, és könnyedén konverzióvá alakíthatjuk ezeket a látogatásokat. Kitaláljuk mely trendeket, zenéket célszerű felhasználnod, és milyen gyakran posztolj. 

30 napos Kisvállalkozói TikTok ötletek kihívás

Tartalomgyártás

Végigvezetünk a TikTok videó felvételének, szerkesztésének a folyamatán. Megmutatjuk, hogy tegyél be a videód alá zenét, hogyan feliratozhatsz, vághatsz meg egy tartalmat.

Ismerj meg engem!

@Vallalkozasfejlesztes @Kivulbelulboldogsag

Az elmúlt két évben folyamatosan teszteltem a TikTokot, mint kisvállalkozó, és szeretnék még több, jó fej vállalkozót a TikTokra. 🙂

Folyamatosan figyelem, hogy a trendek használata során hogyan változik egy márkáról alkotott véleményt, egy TikTok videó hatására mennyi ügyfelet vonz be egy márka, vagy mennyi vásárlás történik a webáruházban. Bár nagyon szórakoztató a TikTok, a nap végén a márkaépítésben, követőszámban, és forintban mérjük a TikTok oldalunk és videóink sikerét. Ebből a szempontból nézve pedig ez a platform organikus elérése és ügyfélszerzése hátborzongatóan izgalmas.
Az elmúlt hónapokban számos vállalkozó keresett meg, hogy megtanuljon hatékonyan Tiktok videókat készíteni, hiszen nem feltétlenül van időnk, hogy csak bohóckodjunk. Stratégiát kell építeni, és céltudatosnak kell lenni, miközben persze élvezzük a folyamatot.
tiktok tanácsadás

Rólunk

Kisvállalkozások számára kínálunk elérhető áron változatos témában önfejlesztő kurzust, Tiktokban való fejlődést, illetve egy offline teret szolgáltatásoknak, tréningeknek.

Esettanulmányok

2 év
30.000 követő 789.3K like

6 hónap alatt

40.000 követő
1.2 m like

2 hónap

4.200 követő
22K like

1 hónap

14.100 követő
104.7K like