TikTok tanácsadás

Gyors segítség a TikTokban

TikTok tanácsadás vállalkozóknak, cégeknek

Szeretnél több ezer követőt a TikTokodra, de csak egy-két gyors tipp kellene az elinduláshoz? A TikTok tanácsadás segítségével pillanatok alatt megoldódnak az elakadásaid!

tiktok tanácsadás

Mit kínálunk?

Bevezetés a TikTok tanácsadás világába!

Célunk, hogy támogassuk a közép-és nagyvállalatokat, hogy sikeres TikTok csatornájukkal népszerűsítsék szolgáltatásukat, terméküket. Ha csak egy-két tippre van szükséged a csatornádhoz, vagy valamilyen konkrét akadályba ütköztél, akkor az 1 órás konzultáció tökéletes választás lesz! A TikTok, mint újszerű közösségi média platform mindennapi felhasználójaként rendelkezünk azzal a háttértudással, amelynek segítségével sikeresen pozícionálni tudjuk a vállalkozásodat.

Gyors problémamegoldás

Elakadtál? Mi előmozdítjuk azokat a belső gondolatokat, amik feloldják a kreatív blokkokat. Megoldást találunk bármely problémádra!

Stratégiai TikTok tanácsadás

Online vagy offline segítséget nyújtunk a TikTok stratégiádban, hogy meglovagold a legújabb trendeket.

Kreatív ötletelés

Tanácsot adunk kreatív ötleteid kivitelezéséhez, és szükség esetén trendi ötletekkel támogatjuk a csatornádat. 

Mit kínálunk?

TikTok tanácsadás:

  • 1 órás időtartam
  • Online és Offline is elérhető
    • Offline konzultáció helye: 1068, Budapest Szófia u. 18.
  • Ár: 35.000 Ft +ÁFA
  • 1000 követő felett elérhető a konzultáció online is
  • 1000 követő alatt a technikai tudás (videó vágás, editálás) átadása érdekében az offline konzultációt javasoljuk

Lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Az emailben mindenképpen javasoljatok idősávokat, hogy mikor esedékes a konzultáció!

tiktok trendek

Offline tanácsadás helye

  • 1068, Budapest Szófia u. 18. 
  • Kívül Belül Boldogság üvegajtó

Ha érdekel a TikTok tanácsadás, lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Az emailben mindenképpen javasoljatok idősávokat, hogy mikor esedékes a TikTok tanácsadás!

Vállalkozásfejlesztés TikTokon

Hogyan tudunk segíteni?

TikTok stratégia

A tartalomstratégia megtervezése hozzájárul ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérd. Ezeket a célokat segítünk megfogalmazni, és a megvalósításhoz egy olyan utat biztosítani, ami illeszkedik a vállalkozásodhoz.

Tartalomgyártás

A következő TikTok videód témájának és elkészítésének meghatározásában is fordulhatsz hozzánk. Ajánlunk trendeket, zenéket, hogy a “Neked” oldalon is kitűnj a többi TikTok közül.

Problémamegoldás

Bármilyen TikTokkal kapcsolatos problémában próbálunk segítséget nyújtani, legyen az videóvágással, felvétellel vagy témakiválasztással kapcsolatos. A problémák megoldásával még tovább fejlődhetsz!

Profil analízis

Első körben megvizsgáljuk a jelenlegi profilodat, hogy konstruktív visszajelzésekkel tudjunk Neked szolgálni. Kiemeljük azt a csatornádban a hozzáadott értéket, és rámutatunk a fejlesztendő területekre. 

Versenytárs elemzés

Megvizsgáljuk, hogy a piacon melyek azok a csatornák, akikkel szembe kell nézned. Elemezzük a termékeiket, szolgáltatásaikat, stratégiájukat, melyek segítenek téged a döntések hozatalában.

Hashtag használata

Ha szeretnéd, hogy megtaláljanak TikTokon, akkor a megfelelő hashtagek használata elengedhetetlen. Keresünk Neked hashtageket, amik illeszkednek majd a vállalkozásodhoz. Ezzel közösségeket is létre tudsz hozni.

Elakadások átbeszélése

Valamiért nem sikerül új ötletekkel előrukkolnod? Mi elindítunk és megvalósítunk minden ötletfoszlányt, ami hozzásegíthet a növekedéshez. Kiderítjük, hogy mi okozhatja az elakadást és együtt átlépjük az akadályokat. 

Online/Offline

Ha Neked kényelmesebb, akkor online is tudunk segítő kezet adni. Mi nagyon szeretjük a személyes konzultációkat, de a vidéki városokban lakók számára is teljeskörű online konzultációt tudunk biztosítani.

Ha érdekel a TikTok tanácsadás, lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Az emailben mindenképpen javasoljatok idősávokat, hogy mikor esedékes a konzultáció!

Ismerj meg engem!

@Vallalkozasfejlesztes @Kivulbelulboldogsag

Az elmúlt két évben folyamatosan teszteltem a TikTokot, mint kisvállalkozó, és szeretnék még több, jó fej vállalkozót a TikTokra. 🙂

Folyamatosan figyelem, hogy a trendek használata során hogyan változik egy márkáról alkotott véleményt, egy TikTok videó hatására mennyi ügyfelet vonz be egy márka, vagy mennyi vásárlás történik a webáruházban. Bár nagyon szórakoztató a TikTok, a nap végén a márkaépítésben, követőszámban, és forintban mérjük a TikTok oldalunk és videóink sikerét. Ebből a szempontból nézve pedig ez a platform organikus elérése és ügyfélszerzése hátborzongatóan izgalmas.
Az elmúlt hónapokban számos vállalkozó keresett meg, hogy megtanuljon hatékonyan Tiktok videókat készíteni, hiszen nem feltétlenül van időnk, hogy csak bohóckodjunk. Stratégiát kell építeni, és céltudatosnak kell lenni, miközben persze élvezzük a folyamatot.
tiktok tanácsadás

Rólunk

Kisvállalkozások számára kínálunk elérhető áron változatos témában önfejlesztő kurzust, Tiktokban való fejlődést, illetve egy offline teret szolgáltatásoknak, tréningeknek.

Lépj velünk kapcsolatba emailben: szandra@vallalkozasfejlesztes.net

Az emailben mindenképpen javasoljatok idősávokat, hogy mikor esedékes a konzultáció!

Esettanulmányok

2 év
30.000 követő 789.3K like

6 hónap alatt

40.000 követő
1.2 m like

2 hónap

4.200 követő
22K like

1 hónap

14.100 követő
104.7K like