Tiktok vállalkozásoknak

Márkaépítés a TikTokon!

Kisvállalkozóktól nagy vállalatokig. Csapatunk már bő egy éve segít a TikTokon kisvállalkozóknak az önálló indulásban, közepes vállalatoknak, akik szeretnék, hogy megtanítsuk a kollégákat Tiktokozni, és nagyobb vállalatokban, akik kiszervezik a TikTokot. Specialitásunk a 25+-os fizetőképes TikTokozói célközönség (főleg női).

Miért érdemes a TikTokra figyelned vállalkozóként?

Go little rockstar

A leggyorsabban növekedő közösségi média platform, 2+ millió aktív magyar felhasználóval, 70%-uk 18 év feletti. Nem viccelünk. A szüleink is regisztráltak már.

Rólad szólnak a hírek

Az algoritmus működésének köszönhetően könnyedén elérhetsz naponta akár több tízezer emberhez is. Nem lesz könnyű másnap ezt a feldolgozni, de van rá néhány ötletünk. 🙂

Mindenkinek van mondanivalója

Azt is mondhatnánk, hogy messze meghaladja az összes közösségi média engangement rate-jét. Nem szívbajosak a felhasználók: mindenhez szeretnek hozzászólni. És mi imádjuk!

Milyen kérdésekben segítünk neked?

Üzleti fókusz

Hogyan szabd a vállalkozásodra a gyors videókat? Hogyan érd el a célcsoportodat? Hogyan szerezz vásárlókat? 

Márkaépítés

Hogyan mutasd be vállalkozásod videókon keresztül? Hogyan készíts felismerhető, branded tartalmat?

Ügyfélszerzés

Hogyan lesz egy nézőből vásárló? Mit, mikor, hogyan kommunikálj, hogy új és visszatérő ügyfeleket szerezz?

Kisvállalkozóknak:

Az egésznapos  kiscsoportos workshop keretében megtanulhatod a TikTok tartalomgyártás alapjait, a megismerheted a platform üzleti oldalát, hogy még tovább fejleszd vállalkozásodat. 

TikTok Mentoráció

Kisvállalkozóknak:

A személyre szabott mentoráció keretében (8 alkalom 3 hónapon keresztül) segítünk, akár kezdőként elindulni, akár haladóként továbbfejleszteni a TikTokod tartalomstratégiádat!

TikTok Tanácsadás

Kisvállalkozóknak:

Ha csak egy-két tippre van szükséged, vagy konkrét akadályba ütköztél, akkor az 1 órás konzultáció tökéletes választás lesz! Egy óra alatt segítünk tovább lendülni. Online / offline is.

TikTok Tartalom
gyártás

Közép/nagy vállalkozásoknak:

Stratégiaépítés célcsoportodra specifikusan, igény szerint betanítjuk a kollégákat / teljes kiszervezett tartalomgyártást vállalunk.

Mi a Tiktok titka?

Folyamatos jelenlét, miközben jól szórakozunk. Terméket, szolgáltatást bemutatva, két oldalú kommunikáció a potenciális ügyfélkörrel.

Ismerj meg minket!

2020 óta vagyok jelen TikTokon a vállalkozásaimmal.

Ismerhetsz a Kívül Belül Boldogság (rendszerezés, háztartás), a Nemluxustáska (adománygyűjtó kampány), vagy pedig a Vállalkozásfejlesztés (TikTok) miatt is. 

2017 óta vagyok vállalkozó, és már számtalan projektem volt. Imádok vállalkozni, és új embereket megismerni. 2020-ban regisztráltam fel a saját vállalkozásomat TikTokra, majd 2021-ben úgy döntöttem ideje más kisvállalkozásoknak is segíteni, így elindultak a workshopok, tanácsadás és a mentoráció. 2022 nyarán kezdtem el közép- és nagyvállalatoknak segíteni a TikTokban stratégiaépítés és tartalomgyártásban. Eleinte csak 3 hónapos együttműködésekben, amikor betanítottam a cég munkatársait TikTokozni, hogy aztán tudjanak ők saját tartalmat is gyártani, majd igény szerint bővült a csapat, így mára már teljes TikTok kiszervezést is vállalunk bértartalomgyártókkal, influencerekkel és folyamatos kommunikációval. 
 
Mivel mi is 30+-os anyukák vagyunk, így számunkra az ideális célcsoport a 25+-os nők, anyukák. Velük tudunk azonosulni, őket tudjuk leginkább megszólítani. Így ha nagyon a “fiatalabb” generációt szeretnéd megszólítani a márkáddal, akkor nem mi vagyunk az ideális partnered 😉  más esetben pedig keress minket bátran, szívesen segítünk a márkádat építeni!

Saját csatornáim:
@kivulbelulboldogsag és @vallalkozasfejlesztes

@kivulbelulboldogsag Reply to @chrstnbts 1., hogy csökkentsd a cuccokat, 2., hogy minimalizáld a vizuális zajt ❤️ #mosogatás #konyha #rendrakás ♬ original sound - Kívül Belül Boldogság
@kivulbelulboldogsag Reply to @rebcike0 összességében egy nagyon jó szórakozás az egész családnak 🥰 #elfontheshelf #amnó #karácsony #anyavagyok ♬ original sound - Kívül Belül Boldogság

Haracsi Móni

2020 óta vagyok jelen TikTokon, mint anyuka.

2023-ban kezdtem el több márkával együttműködni, és mint influencer és bértartalomgyártó tartalmat készíteni, hogy ezzel is segítsek népszerűsíteni a márkák népszerűsítését TikTokon. 

 

Saját csatornáim: @haracsimoncsi

@haracsimoncsi Bekerül a hűtő hátuljába, elé pakolunk meg 3-4 dobozt és kész is! 😂 #anyavagyok #gyerekkelazélet #sosemunatkozunk #ételmentés #háztartás #maradék ♬ eredeti hang - Móni Haracsi
@haracsimoncsi @Szafi gluténmentes receptek ez így belefér a diétába? 😂 A homokfagyi és sárfőzelék a hideg időben hiánycikk 😂 #anyavagyok #gyerekkelazélet #diéta #sosemunatkozunk #fiúsanya ♬ eredeti hang - Móni Haracsi
tiktok tanácsadás

Rólunk

2020 óta jelen vagyunk a saját oldalainkkal TikTokon. 2022 óta gyártunk tartalmat más cégeknek is, van tapasztalatunk webáruházakkal, szolgáltatásokkal, élelmiszeriparban és utazás témakörében is értünk el sikereket, a “kedvenc” célcsoportunk pedig az anyukák, mivel mi is mind azok vagyunk.

Esettanulmányok

8 hónap alatt

20.000 követő
137K like

Organikusan,
Folyamatos közös munka

3 hónap alatt

12.000 követő
140K like

Organikusan,
3 hónapos közös munka

2 hónap

4.200 követő
22K like

1 hónap

14.100 követő
104.7K like