Tiktok kurzusok vállalkozóknak

Erősítsd meg a vállalkozásod a TikTokkal!

Nem kell órákat görgetned: bevezetünk a TikTok rejtelmeibe, megtanítunk az alapokra, hogy könnyedén felépítsd a vállalkozásod. Vegyél részt személyre szabott mentor programunkban vagy próbáld ki magad egy TikTok workshopon!

Miért érdemes a TikTokra figyelned vállalkozóként?

Go little rockstar

A leggyorsabban növekedő közösségi média platform, 2+ millió aktív magyar felhasználóval, 70%-uk 18 év feletti. Nem viccelünk. A szüleink is regisztráltak már.

Rólad szólnak a hírek

Az algoritmus működésének köszönhetően könnyedén elérhetsz naponta akár több tízezer emberhez is. Nem lesz könnyű másnap ezt a feldolgozni, de van rá néhány ötletünk. 🙂

Mindenkinek van mondanivalója

Azt is mondhatnánk, hogy messze meghaladja az összes közösségi média engangement rate-jét. Nem szívbajosak a felhasználók: mindenhez szeretnek hozzászólni. És mi imádjuk!

Milyen kérdésekben segítünk neked?

Üzleti fókusz

Hogyan szabd a vállalkozásodra a trendeket, zenéket? Hogyan érd el a célcsoportodat? Hogyan szerezz vásárlókat?

Márkaépítés

Hogyan mutasd be vállalkozásod videókon keresztül? Hogyan készíts felismerhető, branded tartalmat?

Ügyfélszerzés

Hogyan lesz egy nézőből vásárló? Mit, mikor, hogyan kommunikálj, hogy új és visszatérő ügyfeleket szerezz?

A workshop keretében megtanulhatod a TikTok tartalomgyártás alapjait, a megismerheted a platform üzleti oldalát, hogy még tovább fejleszd vállalkozásodat. 

Ha szeretnéd, szó szerint fogjuk a remegő kezed az első videód elkészítésénél. Körfényeket is hozunk – biztos, ami biztos alapon! 

TikTok Mentoráció

A személyre szabott mentoráció keretében segítünk, akár kezdőként elindulni, akár haladóként továbbfejleszteni a TikTokod tartalomstratégiádat!

Ötleteket gyűjtünk, motiválunk, tanácsot adunk, ha igényled, számon is kérünk! 🙂    

TikTok Tanácsadás

Ha csak egy-két tippre van szükséged, vagy konkrét akadályba ütköztél, akkor az 1 órás konzultáció tökéletes választás lesz! A TikTok mindennapi felhasználójaként rendelkezünk azzal a háttértudással, amelynek segítségével sikeresen pozícionálni tudjuk a vállalkozásodat.

TikTok Tartalom
gyártás

Elérjük, hogy TikTokodon erőteljes, eredeti tartalmakat hozhass létre, kifejezetten a Te vállalkozásodra szabva! A TikTok videók készítésének folyamatát elvégezzük helyetted, hogy Neked ne kelljen!

Mi a Tiktok titka?

A jelenlét és a személyesség. A többire megtanítunk! Ha ki tudtad mondani első próbálkozásra, itt a helyed! 😘

tiktok tanácsadás

Rólunk

Kisvállalkozások számára kínálunk elérhető áron változatos témában önfejlesztő kurzust, Tiktokban való fejlődést, illetve egy offline teret szolgáltatásoknak, tréningeknek.

Ismerj meg minket TikTokon!

@kivulbelulboldogsag @vallalkozasfejlesztes

@kivulbelulboldogsag Reply to @chrstnbts 1., hogy csökkentsd a cuccokat, 2., hogy minimalizáld a vizuális zajt ❤️ #mosogatás #konyha #rendrakás ♬ original sound - Kívül Belül Boldogság
@kivulbelulboldogsag Reply to @rebcike0 összességében egy nagyon jó szórakozás az egész családnak 🥰 #elfontheshelf #amnó #karácsony #anyavagyok ♬ original sound - Kívül Belül Boldogság

Cserta Szandra

Az elmúlt két évben folyamatosan teszteltem a TikTokot, mint kisvállalkozó, és szeretnék még több, jófej vállalkozót a TikTokra. 🙂

Folyamatosan figyelem, hogy a trendek használata során hogyan változik egy márkáról alkotott véleményt, egy TikTok videó hatására mennyi ügyfelet vonz be egy márka, vagy mennyi vásárlás történik a webáruházban. Bár nagyon szórakoztató a TikTok, a nap végén a márkaépítésben, követőszámban, és forintban mérjük a TikTok oldalunk és videóink sikerét. Ebből a szempontból nézve pedig ez a platform organikus elérése és ügyfélszerzése hátborzongatóan izgalmas.
Az elmúlt hónapokban számos vállalkozó keresett meg, hogy megtanuljon hatékonyan Tiktok videókat készíteni, hiszen nem feltétlenül van időnk, hogy csak bohóckodjunk. Stratégiát kell építeni, és céltudatosnak kell lenni, miközben persze élvezzük a folyamatot.

@brigosz

@brigosz Reply to @silentboy001011 ♬ original sound - brigosz
@brigosz

Egyszer csinálnék meg egy trendet én is.

♬ Bad (2012 Remaster) - Michael Jackson

Esettanulmányok

30.000 követő
789.3K
like

6 hónap alatt

40.000 követő
1.2 m like

2 hónap

4.200 követő
22K like

1 hónap

14.100 követő
104.7K like