Cserta Szandra

Az elmúlt két évben folyamatosan teszteltem a TikTokot, mint kisvállalkozó, és szeretnék még több, jó fej vállalkozót a TikTokra.

Folyamatosan figyelem, hogy a trendek használata során hogyan változik egy márkáról alkotott véleményt, egy TikTok videó hatására mennyi ügyfelet vonz be egy márka, vagy mennyi vásárlás történik a webáruházban. Bár nagyon szórakoztató a TikTok, a nap végén a márkaépítésben, követőszámban, és forintban mérjük a TikTok oldalunk és videóink sikerét. Ebből a szempontból nézve pedig ez a platform organikus elérése és ügyfélszerzése hátborzongatóan izgalmas.
Az elmúlt hónapokban számos vállalkozó keresett meg, hogy megtanuljon hatékonyan Tiktok videókat készíteni, hiszen nem feltétlenül van időnk, hogy csak bohóckodjunk. Stratégiát kell építeni, és céltudatosnak kell lenni, miközben persze élvezzük a folyamatot.

TikTok Workshop

A workshop keretében megtanulhatod a TikTok tartalomgyártás alapjait, a megismerheted a platform üzleti oldalát, hogy még tovább fejleszd vállalkozásodat. 

Ha szeretnéd, szó szerint fogjuk a remegő kezed az első videód elkészítésénél. Körfényeket is hozunk – biztos, ami biztos alapon! 

TikTok Mentoráció

A személyre szabott mentoráció keretében segítünk, akár kezdőként elindulni, akár haladóként továbbfejleszteni a TikTokod tartalomstratégiádat!

Ötleteket gyűjtünk, motiválunk, tanácsot adunk, ha igényled, számon is kérünk! 🙂

TikTok Tanácsadás

Elérjük, hogy TikTokodon erőteljes, eredeti tartalmakat hozhass létre, kifejezetten a Te vállalkozásodra szabva! A TikTok videók készítésének folyamatát elvégezzük helyetted, hogy Neked ne kelljen!

TikTok Tartalomgyártás

Ha csak egy-két tippre van szükséged, vagy konkrét akadályba ütköztél, akkor az 1 órás konzultáció tökéletes választás lesz! A TikTok mindennapi felhasználójaként rendelkezünk azzal a háttértudással, amellyel  sikeresen pozícionálni tudjuk a vállalkozásodat.